psihoterapie individuala

Psihoterapia individuală


Adesea ne confruntăm cu situații în care simțim că ne luptăm cu morile de vânt, că suntem blocați, că nu suntem suficient de buni sau nu înțelegem prea bine de ce ne simțim deconectați sau neîmpliniți.

În terapie poți găsi moduri de gândire noi și utile, atât despre sinele tău, cât și despre împrejurimile tale. Schimbarea unora dintre aceste moduri automate de gândire și simțire necesită o perspectivă și o înțelegere de sine, care se realizează cel mai bine în relația terapeutică cu un terapeut.

Astfel de dificultăți includ adesea una sau mai multe dintre următoarele problematici pe care le putem aborda în terapia individuală:

-Stima de sine scăzută
-Preocupări motivaționale, amânare, senzație de blocare
-Frici, evitare, deconectare
-Reacții emoționale necontrolate, inclusiv furie sau plâns
-Dificultăți în relație, singurătate
-Probleme existențiale (cum ar fi scopul vieții, căutarea sensului, fericirea.

Cum te poate ajuta psihoterapia individuală

Beneficiile luate pas cu pas

Găsirea unui nou înțeles

Aprofundarea problematicilor cu care te confrunți

Îmbunătățirea relației cu tine

Teme pe care le putem aborda împreună

Prin cooperare și încredere găsim soluția

Uneori ne aflăm în situația de a alege între ceea ce ne credem că ne dorim și ceea ce ni se spune sau am auzit că este bine, că este normal.

Sunt de părere că acest normal este diferit la fiecare om, așa că persoana care este în măsura să aleagă ești chiar tu. Poate că este incomod să recunoaștem că nu vrem să facem cum am fost îndrumați, însă, la finalul zilei, noi ne bucurăm de alegerile noastre.

Ar fi ideal dacă jobul pe care îl avem ne-ar stimula cât ne dorim și cât avem nevoie. Ne-am dezvolta în ritmul propriu dacă am întâmpina situațiile din viața de zi cu zi cu nivelu corespunzător de concentrare și efort.

Cu toate acestea, se poate întâmpla ca stresul pe care îl resimțim să ne depășească abilitățile de a-l gestiona. În acest caz, căutarea unui loc sau moment care să aducă echilibrul este binevenită, iar gasirea lui poate fi mai aproape decât pare.

Uneori simțim că este ceva în noi care vrea să explodeze, să iasă afară brusc și puternic. Poate ne simțim ca și când am arde pe dinăuntru și cea mai ușoară cale de scăpare pare a fi un acces de furie. Totuși, repetarea acestor izbucniri ne poate încurca planurile, așa că suntem nevoiți să găsim metode de a le stăpâni sau chiar elimina.

Ne grăbim.

Alergăm de la un proiect la altul, de la job acasă, de la ce vrem sa facem la ce TREBUIE sa facem.

Această dualitate pe care o trăim uneori ne poate obosi, chiar epuiza resursele de energie. Si tot ce ne dorim este să putem lua o pauză, un moment de respiro, pe care il amânăm din diverse motive.

Care e acel moment? Este atunci când esti tu cu tine. Și asta este ok.

Fie că suntem la școală, fie la facultate, fie în timpul programului de muncă, sunt situații când simțim că cei din jurul nostru nu ne înțeleg, nu suntem pe aceeași lungime de undă sau ne ignoră total. Și ne trezim fără persoane în jurul nostru tocmai atunci când avem nevoie să fie cineva.

În psihoterapia individuală o să explorăm ceea ce se întâmplă in acele momente de singuratare și ce optiuni avem pentru a fi în acord cu emoțiile și nevoile fiecăruia.

Ce se întâmplă când vrem să facem multe lucruri intr-un interval scurt de timp? Când cufundăm într-o activitate pe care o cosiderăm perfectă pentru noi. Sau când ne dorim să "fim buni la toate"? Sau când auzim că "E bine să facem asta, că ne ajută mai incolo".

Se poate întâmpla să nu ne mai regăsim în ceea ce ne definea odată.

În calitate de psihoterapeut al tău, te voi susține in acest proces, fie de retrăire a emotiilor căutate, fie de obținere a unor emoții noi.

Alege mediul în care te simți cel mai confortabil!

Îmi doresc ca în cadrul ședințelor să te simți în largul tău!

Poți să alegi dintr-un interval generos de timp

Programul este conceput astfel încât să îți fie ușor să găsești o fereastră

Luni - Vineri *

Sâmbătă - Duminică *

L - V *

S - D *

09:00 - 22:00

09:00 - 22:00

9 - 21

9 - 21

*În orice zi ne putem întâlni în mediul online sau în aer liber și în weekend ne putem întâlni și la cabinet.

Poți să beneficiezi de servicii la prețuri accesibile

Prețurile nu ar trebui să stea în calea ta

 •    Psihoterapie de cuplu

 • 250 Lei

  pe ședință

  • 80 de minute / ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online sau în cabinet
 • Programează-te!
 • Psihoterapie de familie

 • 250 Lei

  pe ședință

  • 80 de minute / ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online sau în cabinet
 • Programează-te!
 • Psihoterapie individuală

 • 200 Lei

  pe ședință

  • 50 de minute / ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online/cabinet/aer liber
 • Programează-te!

Poți veni doar tu sau poți sa vii acompaniat!

Valabil pentru toate vârstele!

psihoterapie individuală

psihoterapie individuală

Când trecem prin perioade neclare, de ambiguitate, când nu înțelegem ce se întâmplă cu noi, ne putem uita în spate și analiza pașii pe care am mers.

psihoterapie individuală

Psihoterapie de cuplu

Drumul parcurs de parteneri este făcut împreună, prin pașii amândurora. Când un pas nu are suficientă putere, celălalt il poate susține.

psihoterapie individuală

Psihoterapie de familie

Problemele nerezolvate se pot întinde pe perioade lungi, iar pentru găsirea armoniei poate fi necesară scoaterea la lumină a lucrurilor nespuse.

Ce servicii îți pot oferi

Valabil pentru toate vârstele

psihoterapie individuală

psihoterapie individuală

Pe parcursul acestui proces pot să apară noi întrebări despre tine, se pot deschide noi perspective, pot apărea stări emoționale pe care nu le-ai mai experimentat înainte. Toate acestea conduc la creșterea și dezvoltarea persoanei care ți-o dorești sa fii.

psihoterapie individuală

Psihoterapie de cuplu

Evoluția are loc dacă organismul este supus stimulilor, atât pozitivi, cât și negativi. Unul dintre obiectivele psihoterapiei de cuplu este obținerea acelui nivel de dezvoltare al relației in care ambii participanți se pot bucura de roade și pot crește în mod natural.

psihoterapie individuală

Psihoterapie de familie

Sistemul familial poartă amprenta fiecărei persoane din interiorul ei. Asta înseamnă că orice modificare a unei amprente conduce la schimbări in tot sistemul. Înțelegerea modului în care apar tensiunile poate aduce liniștea dorită de membrii familiei, iar psihoterapia poate fi un pas către acest obiectiv.

psihoterapie individuală

Evaluare psihologică

Etichetele pe care ni le pun alții sau ni le punem chiar noi înșine pot îngreuna relațiile pe care le avem. În evaluare explorăm acele denumiri și le găsim locul în personalitatea sau comportamentul fiecăruia.

psihoterapie individuală

Consiliere psihologică

Cea mai simplă cale de a afla răspunsuri este să pui întrebări. În consiliere, întrebările apar atât din direcția terapeutului, dar se pot ivi și în interiorul clientului. Acestea din urmă sunt valoroase, deoarece pot oferi răspunsuri ce clarifică motivele venirii la psiholog.

Programează-te acum!

Începe cu un pas în față pentru tine!