psihoterapie in bucuresti

Psihoterapia


Cu toții ne confruntăm cu modificări în psihicul nostru de-a lungul vieții. Psihoterapia este un proces prin care oamenii capătă o mai profundă înțelegere a lor și își dezvoltă stiluri de viață eficiente.

Ca psihoterapeut al tău, o să-ți fiu alături în identificarea și schimbarea acelui stil de viață care te împiedică din a te simți așa cum iți dorești.

Cine poate apela apela la psihoterapie?

Oricine care:
- se simte trist pentru o perioadă îndelungată
- resimte stresul programului/mediului de muncă
- se confruntă cu situații problematice în viață, dar simte că nu poate împărtăși cu altcineva
- găsește dificilă comunicarea cu proprii copii
- are dificultăți în a discuta/exprima sexualitatea în prezența celorlalți

În calitate de consilier, o să-ți fiu alături în gestionarea situațiilor prin care treci, o să susțin procesul găsirii soluțiilor pentru conflictele din viața ta și o să lucrez împreună cu tine pentru a vedea și alte perspective ale problemei.

Cum te poate ajuta psihoterapia

Beneficiile luate pas cu pas

Înțelegerea stărilor emoționale pe care le avem

Abilitatea de a planifica obiective și cunoașterea metodelor de atingere a acestora

Acceptarea drumului personal

Teme pe care le putem aborda împreună

Prin cooperare și încredere găsim soluția

Se întâmplă ca perioadele de tranziție să ne afecteze mai mult decât ne așteptăm, iar schimbarile majore pot provoca anxietate, depresie sau oboseală.

Psihoterapia te poate ajuta în recunoașterea gândurilor și emoțiilor, dar și în dezvoltarea abilităților de gestionare a acestora.

Fie că suntem indeciși cu privire la alegerile profesionale optime, fie că ne aflăm într-o pauză, evaluarea opțiunilor și planificarea pașilor următori pot aduce claritate în acele momente de incertitudine.

Timpul e o resursă prețioasă.

Când ne dorim să obținem rezultate într-un domeniu, suntem nevoiți să dăm deoparte alte interese. Și nu de puține ori, viața personală este cea din care cedăm.

Unii căutăm echilibrul "muncă-viață" până la final, iar psihoterapia poate ajuta la găsirea soluției prin prioritizarea nevoilor și dorințelor fiecăruia.

Unele persoane trec prin momente de confuzie pe parcursul vieții, iar dezvoltarea personală poate fi mai dificilă când nu ne simțim susținuți de ceilalți. Uneori, vedem că mediul din care venim ne ignoră, iar încrederea în forțele proprii scade și mai mult.

Psihoterapia poate fi un sprijin prin acceptarea realității individuale, precum și a metodelor de a răspunde provocărilor mediului.

Fiecare relație trece prin momente de impas într-un moment sau altul. Dar când aceste provocări afectează starea de bine a celor implicați, expunerea lor într-un mediu sigur poate fi de ajutor, prin regăsirea armoniei și a comunicării autentice.

Poți veni doar tu sau poți sa vii acompaniat!

Valabil pentru toate vârstele!

psihoterapie in bucuresti

Psihoterapie individuală

Când trecem prin perioade neclare, de ambiguitate, când nu înțelegem ce se întâmplă cu noi, ne putem uita în spate și analiza pașii pe care am mers.

psihoterapie in bucuresti

Psihoterapie de cuplu

Drumul parcurs de parteneri este făcut împreună, prin pașii amândurora. Când un pas nu are suficientă putere, celălalt il poate susține.

psihoterapie in bucuresti

Psihoterapie de familie

Problemele nerezolvate se pot întinde pe perioade lungi, iar pentru găsirea armoniei poate fi necesară scoaterea la lumină a lucrurilor nespuse.

Poți să alegi dintr-un interval generos de timp

Programul este conceput astfel încât să îți fie ușor să găsești o fereastră

Luni - Vineri *

Sâmbătă - Duminică *

L - V *

S - D *

09:00 - 22:00

09:00 - 22:00

9 - 21

9 - 21

*În orice zi ne putem întâlni în mediul online sau în aer liber și în weekend ne putem întâlni și la cabinet.

Poți să beneficiezi de servicii la prețuri accesibile

Prețurile nu ar trebui să stea în calea ta

 •    Psihoterapie de cuplu

 • 250 Lei

  pe ședință

  • 80 de minute / ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online sau în cabinet
 • Programează-te!
 • Psihoterapie de familie

 • 250 Lei

  pe ședință

  • 80 de minute / ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online sau în cabinet
 • Programează-te!
 • Psihoterapie individuală

 • 200 Lei

  pe ședință

  • 50 de minute / ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online/cabinet/aer liber
 • Programează-te!

Ce servicii îți pot oferi

Valabil pentru toate vârstele

psihoterapie in bucuresti

Psihoterapie individuală

Pe parcursul acestui proces pot să apară noi întrebări despre tine, se pot deschide noi perspective, pot apărea stări emoționale pe care nu le-ai mai experimentat înainte. Toate acestea conduc la creșterea și dezvoltarea persoanei care ți-o dorești sa fii.

psihoterapie in bucuresti

Psihoterapie de cuplu

Evoluția are loc dacă organismul este supus stimulilor, atât pozitivi, cât și negativi. Unul dintre obiectivele psihoterapiei de cuplu este obținerea acelui nivel de dezvoltare al relației in care ambii participanți se pot bucura de roade și pot crește în mod natural.

psihoterapie in bucuresti

Psihoterapie de familie

Sistemul familial poartă amprenta fiecărei persoane din interiorul ei. Asta înseamnă că orice modificare a unei amprente conduce la schimbări in tot sistemul. Înțelegerea modului în care apar tensiunile poate aduce liniștea dorită de membrii familiei, iar psihoterapia poate fi un pas către acest obiectiv.

psihoterapie in bucuresti

Evaluare psihologică

Etichetele pe care ni le pun alții sau ni le punem chiar noi înșine pot îngreuna relațiile pe care le avem. În evaluare explorăm acele denumiri și le găsim locul în personalitatea sau comportamentul fiecăruia.

psihoterapie in bucuresti

Consiliere psihologică

Cea mai simplă cale de a afla răspunsuri este să pui întrebări. În consiliere, întrebările apar atât din direcția terapeutului, dar se pot ivi și în interiorul clientului. Acestea din urmă sunt valoroase, deoarece pot oferi răspunsuri ce clarifică motivele venirii la psiholog.

Programează-te acum!

Începe cu un pas în față pentru tine!