psiholog

Andrei Dincă

Psiholog Psihoterapeut

Am ales să devin psiholog pentru că din totdeauna am fost fascinat de mintea și comportamentul oamenilor. Experiența mea include lucrul cu adulți și adolescenți care se confruntă cu dificultăți psihologice, probleme familiale sau relaționare și condiții de sănătate. Când lucrez cu clienții, prefer o abordare dinamică, încurajând explorarea relațiilor și experiențelor avute de-a lungul vieții si acceptarea și integrarea lor pentru a înțelege dificultățile actuale.

Îmi place să lucrez cu oameni care sunt interesați să afle mai multe despre ei înșiși, care se confruntă cu anumite dileme și oameni care vor să schimbe ceva în stilul lor de viață.

Consider că terapia este un proces în care înveți tot timpul, unde îți exersezi abilitatea de a integra informații noi și de a te adapta la situații neprevăzute.

Ce servicii îți pot oferi

Valabil pentru toate vârstele

psiholog

Evaluare psihologică

Etichetele pe care ni le pun alții sau ni le punem chiar noi înșine pot îngreuna relațiile pe care le avem. În evaluare explorăm acele denumiri și le găsim locul în personalitatea sau comportamentul fiecăruia.

psiholog

Consiliere psihologică

Cea mai simplă cale de a afla răspunsuri este să pui întrebări. În consiliere, întrebările apar atât din direcția terapeutului, dar se pot ivi și în interiorul clientului. Acestea din urmă sunt valoroase, deoarece pot oferi răspunsuri ce clarifică motivele venirii la psiholog.

psiholog

Psihoterapie

Pe parcursul acestui proces pot să apară noi întrebări despre tine, se pot deschide noi perspective, pot apărea stări emoționale pe care nu le-ai mai experimentat înainte. Toate acestea conduc la creșterea și dezvoltarea persoanei care ți-o dorești sa fii.

psiholog

Terapie online

Timpul este una dintre resursele cele mai de preț pe care le avem la dispoziție. În contextul actual, când lumea evoluează rapid, putem resimți nevoia că fiecare activitate în care suntem implicați să aibă rezultate tangibile, o finalitate în viitorul apropiat, pentru că apoi să începem un nou proiect.

psiholog

Terapie în cabinet

Schimbarea apare atunci când există dorință, dar și acțiune. Ședința în cabinet oferă un mediu sigur în care cele două se pot exprima liber, iar drumul către acesta poate fi chiar prima dovadă a schimbării.

psiholog

terapie în aer liber

Terapia in aer liber vine în întâmpinarea persoanelor care preferă o ședință dinamică față de cea din interiorul cabinetului, care simt că nu pot să discute problematici importante într-un spatiu restrâns.

Programează-te acum!

Începe cu un pas în față pentru tine!